SM / Finnish Nationals Regatta – Final Results 12.3.2023

Kallahden selällä Vuosaaressa purjehdittiin 11-12.3 Jääpurjehduksen DN -luokan SM-kisat vauhdikkaissa ja vaikeissa lumisissa olosuhteissa.

Vuosaaren Purjehtijoiden (VP) Teemu Rantanen voitti jo kolmannen kerran peräkkäin vauhdikkaimman purjehdusluokan Suomen mestaruuden. Kokkolan Karleby Isseglare ry:tä edustava Kimmo Peltonen purjehti hienosti SM regatan hopealle ja pronssia vei NJKta edustava John Winquist. Kisoissa oli 26 osallistujaa ympäri Suomea ja purjehtijoita myös Virosta. Lauantaina Kallahden selällä oli kova tuuli ja lumisade ja sunnuntaina auringon paisteessa jääpursien menoa hidasta satanut lumipeite. Hotelli Rantapuisto toimi kilpailukeskuksena ja alue tarjosi loistavat puitteet kilpailun järjestämiseen.

SM / Finnish Nationals was sailed in Helsinki, Kallahdenselkä in challenging conditions. Very gusty breeze and snow on the ice making it – especially on Saturday – very sticky.

Regatta over all winner: C20, Rasmus Maalinn. 2nd C72, Marek Lentsius. 3rd C73, Eigo Helimets.

Finnish Championship Gold medal, Suomenmestari 3rd time in a row, L137, Teemu Rantanen. Silver L143, Kimmo Peltonen. Bronze L601, John Winqvist.

Stay tuned and think ice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
18 + 23 =