LIITTO,FÖRBUNDET

Suomen DN Jääpursiliitto

Suomen DN-jääpursiliiton tarkoitus on edistää jääpurjehduksen harrastusta Suomessa. Liitto pyrkii lisäämään lajin kiinnostusta järjestämällä kilpailuja ja opastamaan uusia harrastajia alkuun. DN-jääpursiliitto r.y. kuuluu Suomen Purjehtijaliittoon (SPL) ollen sen yksi luokkaliitoista. DN-jääpursiliitto ry (rek.num. 134.269) on perustettu vuonna 1981. Rekisteröityjä DN-pursia on SPL:n rekisterissä yli 120.

DN-jääpursiliitto r.y.
FI75 7997 7999 7723 09
BIC: HOLVFIHH

Finlands DN Isjaktsförbund

Finlands DN isjaktsförbunds syfte är att främja intresset för DN issegling i Finland. Föreningen strävar efter att öka intresset genom att anordna tävlingar och ge vägledning till nya entusiaster på väg till toppen. DN-jääpursiliitto r.f. tillhör Finland Seglingsförbund SPL. Förbundet grundades 1981. Det finns över 120 registrerade isjakter i förbundets register.

Liiton hallitus, Styrelsen

 • Jerker Sundström (puheenjohtaja / ordförande)
 • Eppu Kärki (rahastonhoitaja / kassör)
 • Jorma Kinnunen (kalustomestari / mästare utrustning)
 • Oscar Lindell (sihteeri / sekreterare )

Pöytäkirjoja, Protokoll

Vuosikokouksen pöytäkirja (30.9.2021)
Vuosikokouksen pöytäkirja (23.9.2020)
Vuosikokouksen pöytäkirja (26.9.2017)
Vuosikokouksen pöytäkirja (26.9.2016)
Toimintakertomus kaudelle 2015-2016

13 Replies to “LIITTO,FÖRBUNDET”

 1. Hei
  Minä järjestän konferenssi Helsingissä 22-24 helmikuuta. Olisiko mahdollisuus kokeilla jääpurretta lauantai 23 helmikuuta. Tunnetteko te jonkun joka voisi näyttää ja antaa meitä kokeilla? Meitä on 7 henkilöä. Kuinka paljon voisi tämä maksaa?
  Terveiset
  /Ken Lindeberg-Lindvet
  Visigon AB, Tukholma

  Hejsan
  Jag anordnar en konferens i Helsingfors 22-24 februari. Finns det någon möjlighet att prova på isjakt lördag 23 februari. Känner ni någon som kan visa och låta oss prova på? Vi är 7 personer. Hur mycket skulle det kunna komma att kosta?
  Med vänliga hälsningar
  /Ken Lindeberg-Lindvet
  Visigon AB, Stockholm

 2. Hei! Minulla on hallussani isäni DN, josta on vuosien saatossa kadonnut puomi. Ilmeisesti aikanaan vahingossa myyty ylimääräisen purjeen mukana pois. Tarvitsisin kipeästi tietoa, mistä sellaisen saa hankittua.

  Terveisin Jonas Jönsson

 3. Tervehdys !
  Epäselviä asioita alottelevalle DN-jääpursi harrastajalle / kilpailuihin osallistuvalle!
  Mitä kaikkea minun pitää tehdä ja ottaa huomioon !
  Esim.
  – Liiton jäsenyys ?
  -Tarvitsenko kilpailulisenssin ja jos niin miten ja mistä ?
  -Säännöt ?
  -Vakuutuset ( onko liiton neuvottelemia jossain yhtiössä)?
  -Ja onko kenties muuta huomioitavaa?

  Yst.Terv. Tero Verkkomäki L-77
  050-359 20 32
  tverkkomaki@gmail.com

 4. Moi.

  Saako teidän kautta rakennusohjeet/säännöt. Saatan löytää itseltäni ohjeet jostain, mutta ovat 1985 ja nyt vielä hukassa.

  tgp

 5. tervehdys,

  purjehdimme eilen ja tänään DN-purren kopiolla (osin epätäydellinen) Vanhankaupunginlahdella. Jäätä 10-12 cm, pinta lasimaisen kovaa ja sileää laajoilla alueilla. Osaako kukaan sanoa, miksi ohjausluistin edessä ei toiminut tuolla lasimaisella jäällä, vaan laahasi vinottain. Ohjaus toimi vain, kun jäässä oli epätasaisuuksia. Tylsyyttä luistimessa ?

  t. EERo H.

  1. Hei,
   kiitos viestistäsi…
   Juurikin näin, eli luistin oli liian tylsä kyseiselle jään pinnalle.
   Yst terv L-132

 6. Moi. Täällä purjelautailuharrastaja kesäisin ja talvisin Kokkolan suunnalla. Löytyisikö keltään myytävänä oleva kokonainen DN jääpursipaketti ~80 kg painoiselle miehelle? Pääsin tänään testaamaan ja aivan mahtavaa oli. Olen jonkun aikaa etsinyt tällaista mutta löytyy vaan eteläruotsin puolelta. Huomenna menossa Alajärvelle katsomaan kisoja. Jos jollain on niin ota yhteyttä. johaan.aasplund@gmail.com

  1. Terve, kannattaa tulla kilpailuihin katsomaan ja tutustumaan, sieltä saa parhaiten luotua kontakteja.

   Tulevana viikonloppuna meillä seuraavat kisat.

   L-132 / Oscar

 7. Hei,

  Olisimme halukkaita ostamaan DN-jääpursiimme 2 kpl mastoja katkenneiden tilalle. Helaratkaisumme ovat omavalmisteisia, joten työstämättömät, uudet profiilit olisivat tarkoitukseemme parhaita. Voimme suorittaa sovitustyön itse. Olemme kiinnostuneita myös hiilikuitumastoista. Otamme vastaan kaikki vinkit liittyen mastojen ja muiden DN-tarvikkeiden hankintaan.

  Ystävällisin terveisin,

  Atte Laiho
  Meripartiolippukunta Myrskypojat ry

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Solve : *
12 × 28 =